Toit
Milline lihatootja suudab algaval hooajal üllatada?

 

Õhtulehe grillitest: Kalleim kilohind ei tähenda veel parimat liha (6)

Marko Kadanik, 2. juuni 2018, 00:01
 Teet Malsroos
Suve peatsest saabumisest annab peale sirelite õitsemise märku ka see, et igas teises aias on tossama hakanud grill ja õhk on suud vett jooksma panevast lihalõhnast paks. Aga milline poodides pakutavatest grill-lihadest on algaval hooajal see kõige-kõige ja mida veel hädaga osta kannatab? Seda üritasimegi oma pimetestiga kindlaks teha. Kõige rohkem võis üks liha koguda kümme punkti.

Hästi varustatud poodidest leiab grillikraami muidugi igale maitsele, isegi veganikotlette, kuid liha valikul sai lähtutud sellest, et need oleksid võrreldavad. Pole ju mõtet hakata vaidlema-võrdlema, kas parem on põldvutt Hiina moodi või keefirimarinaadis šašlõkk. Nii saigi valitud sealiha ja pakendid, millel oli selgelt kirjas „grill-liha”. Või vähemalt „kaelakarbonaad” või „seakülg”. Teiseks pidi pakendi sisu olema marineeritud. 

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

13. juuli 2018, 11:30
NIPID: löö oma grill sibulaga läikima!
29. mai 2018, 15:47
MAHLANE, ENT KÜPSEV KANAGRILL: kuidas tegelikult kanaliha grillida?
25. mai 2018, 23:39
RETSEPT: Grilllõhe soja-meemarinaadis
18. mai 2018, 10:31
Nädalavahetuseks: luksuslikud grillvardad kammkarpide ja lõhega

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee