Toit

Tänavatoit: kellest saab hamburgeri hauakaevaja? (2)

Kersti Eero, 9. juuni 2018, 00:01
 Teet Malsroos
“Toidu, mida tänaval serveeritakse, võibki tembeldada tänavatoiduks,“ arvab Estonian Burger Factory peakokk Martin Aule. „Tänavatoitu saab süüa nii-öelda käigu pealt, see ei vaja ilmtingimata restoranilaua taga istumist,“ lisab toidublogija Britt Paju.  

„Ühel aastal müüdi Telliskivi tänavatoidufestivalil rohutirtse, seega võib sitikaidki tänavatoiduks nimetada. Aasias on putukate söömine juba täitsa levinud, tops pannakse mõnusalt krõbedaid ritsikaid täis ja nositakse koos erinevate kastmetega. Või siis pistetakse paljalt põske,“ tõdeb Martin, et tänavatoidu valik on tohutu ja igal kontinendil on omad lemmikud. Mida maailmas praegu kõige rohkem käigu pealt kugistatakse, on Martini sõnul raske öelda.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

16. juuni 2018, 00:01
Tänavatoit tuppa: tee kodus Telliskivi toidupeo lemmikroogi
11. november 2017, 00:01
Taimetoitlased nõuavad burgerit ja norivorsti
2. september 2017, 00:01
ÕHTULEHE TEST | Friikartul: tänavatoit või restoraniroog?
29. juuli 2017, 04:00
Söeburger: tänavune suvehitt

2 KOMMENTAARI

m
10. juuni 2018, 18:19
Miks peab seda saialist nii palju sel olema? No olgu see tehtud ükskõik kui tervislikest ainetest, miks ikkagi peab all ja peal seda olema?
a
Arne 10. juuni 2018, 09:41
Autor, kas nüüd uuema eesti keele järgi on toit elusoend ? Kas teietama ka peab ? Või on siiski tegemist vähese kooliharidusega ? Ise kahtlustan küll viimast.

Sisuturundus

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2505
levi@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee