Toit

Maasikad toovad suve söögilauale (17)

Kersti Eero, 16. juuni 2018, 00:01
 Andra Kalda
Piisab vaid paarist kopsakast eestimaisest maasikast, et kõige argisemast roast saaks pilkupüüdev ninaesine. “Sellist asja polegi, mis maasikaga ei sobiks,“ kinnitab pärast pisukest mõttepausi kondiiter Merily Saare.  

See-eest parimad paarilised maasikale – kui soolastest toidudest rääkida – on tema sõnul avakaado, tomat, basiilik ning kana ja valge kala. „Maasikas võiks kuuluda grillitud kana ja kala kõrvale pakutavatesse salatitesse. Samuti on teda hea kombineerida grill- ja salatijuustudega,“ ütleb Pärnu keskuse taluturu kondiiter Merily Saare. Parmesanid ja mozzarella'd annavad salatile tugevama maitse, Atleedid ja Goudad võiksid jääda pigem võileiva peale. 

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

27. juuni 2018, 10:50
Maasikakasvatajad eelistavad marjakorjamisel võõrtöölisi
12. juuni 2018, 14:43
ÕL VIDEO | MAASIKAJAHT TALLINNAS: kuidas eristada Eestis kasvatatud marja võõramaisest?
29. juuni 2013, 07:24
Maasikaid nii saiale kui ka salatisse

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee