Toit

Naadisupp teeb pärast pidu pilgu klaariks 

Aigi Viira, 22. juuni 2018, 00:01
SERVEERIMISEKS: Iga supitaldriku kaunistamiseks kulub pool keedumuna, lusikatäis hapukoort ja tunde järgi maitserohelist. Suvesupi kõrvale sobib omaküpsetatud leib võiga. Aldo Luud
Kui kohviku Kodupada perenaine Krista Tiido oma hiinlastest külalistele naadisuppi pakkus, olid need vaimustusest keeletud. „Hiinlased olid nii leilis, et küsisid, mis lihaga see supp on, kas lambaga,“ naerab Krista. „Kinnitasin, et ses supis pole üldse liha. Nemad ei uskunud. Ning tõesti – inimesed ei saagi aru, et ses supis liha ei ole!“

Tõsi, kui öelda inimestele, et neile pakutakse naadisuppi, võib nii mõnelgi nutuvõru näole vajuda. Ei mingit liha ja puhas malts? „Umbrohi ju!“ sõnab Krista, kes nimetab seda oma lastele lauale tuues lihtsalt suvesupiks. Mis seal salata, üksi sõna „naat“ on kergelt pelutav.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

17. november 2018, 08:54
RASKE HOMMIK? 6 ootamatut põhjust, miks jääd kiiremini purju

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee