Toit

JAANIPÄEV: parimad tervislikud salatid grilliõhtuks  (1)

Kersti Eero, 22. juuni 2018, 00:01
SOBIB KA KÕIGE NÕUDLIKUMALE SELTSKONNALE: Vegan võib mozzarella lisamata jätta ja lihasõber taldrikule ka kuhja grillvorstikesi laduda. Stanislav Moshkov
„Salatitegu alusta kastmest ning sega see valmis juba enne grillimist,“ tuletab restorani Fahle peakokk Marelle Lehter meelde, et salat vajab aega ka maitsestumiseks. Ja kui grill on juba kuum, võiks magustoiduks küpsetada peekonimundris banaani. 

Koka isiklik lemmik, mis kipub igasse salatisse ja suppi sattuma, on koriander. „Samas on paljude jaoks koriandri maitse liiga spetsiifiline,“ teab Marelle ja sestap ta seda Õhtulehe lugejatele pakutud retseptides ka ei kasutanud.  

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee