Toit

Vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõiga 

Retsept: Laura Strandberg, 9. juuli 2018, 17:53
Vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõiga Foto: Laura Strandberg
Kui sul leidub kodus vaarikaid, tee neist mõnus ja tervislik magustoit. Vaarikate asemele sobivad ka teised marjad, näiteks mustikad.

Neljale
20 min

250 g vaarikaid
2 tl vanillsuhkrut
6 tl kookoshelbeid
6 tl tšiiaseemneid
500 ml mandlipiima
pähkli- või mandlivõid

Kaunistamiseks värskeid mündilehti, kanepiseemneid, marju, kiivit ja kookoslaaste

Purusta vaarikad kahvliga. Sega vaarikatega kokku vanillsuhkur, kookoshelbed ja tšiiaseemned. Seejärel sega hulka piim. Vala segu klaasidesse ja jäta vähemalt tunniks, veel parem üle öö külmikusse. Serveerides lisa peale kiht pähklivõid. Kaunista kookoslaastude, kanepiseemnete, kiivitükkide, värskete marjade ja mündiga.

Vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõiga Foto: Laura Strandberg

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee