Toit

Tuletõrjujatega köögis: päästjad on ühtlasi ka osavad kokad (13)

Ele Kalda, 7. juuli 2018, 00:01
LASEB KÄTEL KIIRELT KÄIA:"Kui väljakutsed kestavad kauem kui neli tundi, tellitakse toit sündmuskohale. Aga kui on näiteks viis põlengut järjest, mis kestavad igaüks kaks tundi, siis lihtsalt olemegi kümme tundi söömata,“ räägib Alar Dubinin.  Stanislav Moškov
Kui tuletõrjujad on toidu valmis teinud, siis ettenägelikumad neist tõstavad salati eraldi taldrikule. Kui keset söögiaega tuleb väljakutse peale minema tormata, siis ei lähe pärast toitu soojendades salat soojaks. Aga vahel jääb toit poes kärusse, sest tuleb objektile kihutada. Müüjad lükkavad siis käru kõrvale ja see jääb päästjaid ootama.

Seda kõike saan teada, kui lähen külla Lilleküla päästekomando teisele vahtkonnale. Minu kõrvu on jõudnud jutt, et päästetöötajatel on traditsioon valmistada endale iga päev üheskoos süüa. Panemegi koos kokku lõunamenüü, käime poes ja vaaritame. Selgub, et iga vapra hinge taga peitub ka meisterlik kokk.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

28. aprill 2018, 00:01
Video | Eesti suurim söökla: Tapal saab 2400 inimest kahe tunniga kõhu täis

13 KOMMENTAARI

h
Hell Mai 8. juuli 2018, 21:48
küsib lolli küsimuse- kujutate ette et kiirabibrigaaad teeb omale süüa.Kertuliputru ja hakklihakaset? Tase ju sama. Kulu põleb kevadel...süüa teevad t...
(loe edasi)
j
jansa 8. juuli 2018, 21:06
Hommikuks manapuder võiga,kurgivesi. Lõunaks soustiga kartul ,mõned õlled .Õhtaks kiluleivad viinaga .
Loe kõiki (13)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee