
Suvikõrvitsa-carpaccio
Imelihtsa suvise eelroa kõrvale serveeri kindlasti värsket ciabatta’t.
Mitmele: 6–8
Aeg: 15 min
Muu: gluteenivaba
1 väiksem suvikõrvits
pool pikka kurki
soola, pipart
1 väike küüslauguküüs
head oliiviõli
riisiveiniäädikat
3 sl parmesanilaaste
väike peotäis Kreeka või India pähkleid
Tõmba kartulikoorimisnoaga suvikõrvitsast ja kurgist pikad viilud. Maitsesta neid seejärel kergelt soola-pipra ja purustatud küüslauguküünega. Pane viilud serveerimisalusele ja nirista üle oliiviõli (ära õliga koonerda!) ning tibakese riisiveiniäädikaga. Nüüd raputa üle parmesanilaastude ja purustatud pähklitega. Võid rooga veel täiendavalt pipraga kostitada. Serveeri kohe.