Kodu ja köök

Suvikõrvitsašnitslid (1)

Ragne Värk, 24. juuli 2018, 16:39
SuvikõrvitsašnitslidFoto: Ragne Värk
Paneeritud suvikõrvitsaviilud on toekas roog ja justkui lihaasendaja. Piisab, kui pakud selle kõrvale vaid värsket salatit.

Mitmele: 4
Aeg: 25 min
Muu: lihata

1 suvikõrvits (ära kasuta üleküpsenud vilja)
2 muna
nisujahu
soola, pipart

Serveerimiseks:
tilli, riivjuustu

Lõika suvikõrvitsast umbes 1 cm paksused viilud. Maitsesta kergelt soola-pipraga. Klopi ühes kausis munad lahti, lisa veidi soola-pipart. Tõsta teise kaussi jahu. Veereta suvikõrvitsaviile esmalt jahus, seejärel munasegus. Korda sama tegevust veel kord. Nüüd küpseta õliga kaetud kuumal pannil suvikõrvitsaviilud mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri tilli ja riivjuustuga.

SuvikõrvitsašnitslidFoto: Ragne Värk

Samal teemal

23. juuli 2018, 12:43
Suvikõrvitsapasta
22. juuli 2018, 10:33
KOLM LEIDU: mida valmistada suvikõrvitsast?
19. juuli 2018, 15:13
Suvikõrvitsa-carpaccio

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee