Toit

Suvikõrvitsašnitslid (1)

Ragne Värk, 24. juuli 2018, 16:39
Suvikõrvitsašnitslid Ragne Värk
Paneeritud suvikõrvitsaviilud on toekas roog ja justkui lihaasendaja. Piisab, kui pakud selle kõrvale vaid värsket salatit.

Mitmele: 4
Aeg: 25 min
Muu: lihata

1 suvikõrvits (ära kasuta üleküpsenud vilja)
2 muna
nisujahu
soola, pipart

Serveerimiseks:
tilli, riivjuustu

Lõika suvikõrvitsast umbes 1 cm paksused viilud. Maitsesta kergelt soola-pipraga. Klopi ühes kausis munad lahti, lisa veidi soola-pipart. Tõsta teise kaussi jahu. Veereta suvikõrvitsaviile esmalt jahus, seejärel munasegus. Korda sama tegevust veel kord. Nüüd küpseta õliga kaetud kuumal pannil suvikõrvitsaviilud mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri tilli ja riivjuustuga.

Suvikõrvitsašnitslid Ragne Värk

Samal teemal

23. juuli 2018, 12:43
Suvikõrvitsapasta
22. juuli 2018, 10:33
KOLM LEIDU: mida valmistada suvikõrvitsast?
19. juuli 2018, 15:13
Suvikõrvitsa-carpaccio

1 KOMMENTAAR

l
lukenlow 21. august 2018, 14:45
Ma kasutasin tihti oma saidi nõuannet ja oli alati hea tulemuse eest, tänu kvaliteetsele tööle http://19216811-admin.com/ 192.168.1.1

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee