Toit

Grillitud hiidkrevetid tomatiga 

Retsept: Laura Strandberg, 18. juuli 2018, 17:00
Grillitud hiidkrevetid tomatiga Laura Strandberg
Maitsev roog suviseks lõuna- või õhtusöögiks.

Mitmele: 4-le

Valmistamisaeg: 20–40 min

500 g kooritud hiidkrevette
200 g kirsstomateid
2 sl oliiviõli
3 sl pestot
1 punt peterselli
meresoola, musta pipart 

Sega kõik komponendid kausis kokku ja lase 15 minutit maitsestuda. Lükka puutikule kordamööda krevetid ja kirsstomatid. Grilli seejärel keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 2,5–3 minutit, kuni krevetid muutuvad roosaks.

Grillitud hiidkrevetid tomatiga Laura Strandberg

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee