Toit

Ülekasvanud suvikõrvitsal on suured seemned ja kõva koor  

Mida teha suvikõrvitsast: eelista vilju, mis pole käsivarrest jämedamad  

Kersti Eero, 11. august 2018, 00:01
SOBIB IGASSE SELTSKONDA: „Kui kurgi tunned kohe ära, siis suvikõrvits on hoopis mahedam. Samas kui talle küüslauku ja soola-pipart lisada, siis saad hea suvemaitse. See mahedus teebki suvikõrvitsast tänuväärse kaaslase mis iganes roas,“ kiidab Anija mõisa kohviku perenaine Ülle Niinemets kollaseid ja rohelisi vilju.  Erki Pärnaku
„Suvikõrvits on hästi maheda maitsega, aga kui talle küüslauku ja soola-pipart lisada, saab mõnusa suvemaitse. See mahedus teeb temast tänuväärse kaaslase mis iganes roas, kaasa arvatud moosides,“ kinnitab Anija mõisa kohviku InnAmorata perenaine Ülle Niinemets, et suvikõrvitsal on lõputult kasutusvõimalusi. 

„Suvikõrvitsaõisi võikski sööma jääda,“ ütleb Ülle. Esimest korda sai ta neid proovida kümmekond aastat tagasi Itaalias ja õige pea hakkas ka ise suvikõrvitsaid kasvatama. 

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

22. juuli 2018, 10:33
KOLM LEIDU: mida valmistada suvikõrvitsast?
23. juuni 2018, 15:30
Jaanipäeval grillima: kas köögiviljast saab eestlase uus šašlõkk?
14. juuni 2018, 13:04
Kibedamaitselise kurgi või kõrvitsa söömine võib põhjustada toidumürgistust
5. juuni 2018, 22:50
Lahe õhtusöögiidee! Juustused suvikõrvitsalootsikud

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee