Jaga:     
Toit

Toidufännid marus: mis asi on sinepipitsa? (6)

 Kas sina sööksid sinepipitsat? Just – sellist pitsat, kus tomatikastme asemel on kasutatud sinepit? Ameerikas on igatahes selline roog välja mõeldud ning Itaalia toidu puristid hulluvad. Nende sõnul ootab sinepipitsat kindel vendetta. 

New Yorgi südames Manhattani saarel asuv restoran Lions and Tigers and Squares eripära on see, et nemad pakuvad Detroidi stiilis pitsat – kandilist, krõbeda äärise ja ohtra kattega. Söögikoht on üsna kiiresti saanud populaarseks ning ei karda katsetada uute retseptidega.

Nende üks viimaseid leiutisi, kus tomatikaste on asendatud ohtra magusa sinepiga ning kaetud veelgi suurema koguse juustuga, saab sotsiaalmeedias aga iga päev sõimata. Lisaks juustule ja sinepile kuulub pitsakattesse ka soolaliha ja hapukapsas. 

Mida Itaalia köögi austajad uuest pitsast arvavad, loe Toidutarest!

4 kommentaari

R
Riste  /   16:21, 7. sept 2018
Mina sööks hääl meelel sinepipitsat. Mure või asi ...
N
no  /   17:23, 7. sept 2018
see magus pläust pole ju sinep ega midagist, pangu ikka normaalset sinepit terve koogitäis ja siis söögu...
Ü
Üks paljudest  /   17:33, 7. sept 2018
Mis jälle süüa ei sünni.
Kas n.ö. naturaalset asja on raske või lausa võimatu valmistada?
E
ee  /   18:02, 7. sept 2018
Mis asi on naturaalne? Toores liha...
M
Mistahes toit  /   21:54, 7. sept 2018
Lisandite-, silo- ja mürgijäätmeteta.
Näiteks, mileks solada praekartulit sibulaga?
Pange siis juba pann sibulat täis ja sööge! Milleks kartulit sinna veel raisata?
J
Jaan  /   18:42, 7. sept 2018
Seda ma vasr isegi sööks. Tomatiplöga ei lähe alla.