Toit

LAPS KÖÖGIS: kuldse jumega krõbedad kartulinagitsad

Köögis toimetab: Andri Värk, 29. september 2018, 17:45

4 KOMMENTAARI

j
just tegin/ 30. september 2018, 16:53
ma teen ilma munata teeb vedelaks ja pole vaja ka juust sobib aga ei tule meeldegi enamasti
m
ma panen/ 30. september 2018, 16:55
siiski jahu ka muidu jääb nagu kartulipudru lihtsalt
u
ungaris/ 30. september 2018, 16:55
tehakse pärmiga ka jääb ok
j
Juula Juurakust/ 29. september 2018, 22:58
Olen alati kui keedukartulit või püreed üle jääb teinud kotlette, lisades juurde juustu ja munale ka mida külmikus leidub, kas sinki, hakkliha, praetud sibulat, suitsu-või praetud kala, sobib kas koos hapukoorega või aedvilja hoidisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2505
levi@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee