Toit

KOOLILAPSE KOKAKOOL: puder, mis maitseb nagu maiusroog! 

Köögis toimetab: Andri Värk, 6. oktoober 2018, 15:03
 Ragne Värk
Kiiduväärselt hästi maitsva pudru valmistamine on ulmeliselt lihtne. Kui tavapäraselt uhatakse pudrule mõnd mõnusa mekiga kodust moosi, siis see toit on hoopis rikkalikuma kattega.

 Ragne Värk

Mitmele: kahele

Valmistamisaeg: 15 min

1,5 dl vett

1,5 dl pudruhelbeid (nelja- või viieviljahelbeid)

3 ruutu valget šokolaadi

1 õun

0,5 tl pruuni suhkrut

näpuotsatäis soola

2 supilusikatäit rosinaid

1. Keeda vesi ja vala pudruhelvestele. Jäta 5 minutiks kaane alla seisma.

2. Haki šokolaad tükkideks ja riivi õun (koos koorega).

3. Lisa seisma pandud pudrule šokolaaditükid, õun, suhkur, sool ja rosinad.

4. Sega lisandid pudrusse ja serveeri meelepäraste katetega!

Pane pudrule katteks:

* Jäätist + pähklipuru

* Domino küpsiste puru + kompotikirsse

* Kondenspiima + banaane

* Pirniviile + vanillipudingut

 Ragne Värk

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee