Toit

Kartulihelbeid saab kasutada ka küpsisetainas 

Ragne Värk, 9. oktoober 2018, 16:28
 Ragne Värk
Kogus: 20–24 tk

2 dl nisujahu

2 dl kartulihelbeid

1 dl suhkrut

1 dl hakitud pähkleid

1 tl küpsetuspulbrit

100 g võid (sulatatuna)

1 sidruni riivitud koor

1 muna

Pane kõik komponendid kaussi ja sega ühtlaseks massiks. Et tainas valmiks paremini, tee viimane segamine kätega. Vormi käte vahel pisikesed pallikesed ja aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru pisut lamedamaks ja küpseta 175kraadises ahjus 12–15 minutit.

Krõmpsud küpsised mekivad väga hästi kõigile pereliikmetele!

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee