Toit

Meisterlikult valmistatud vutt tõi Vladislav Borovikile aasta koka tiitli (1)

Toidutare, 27. oktoober 2018, 18:44
 Lauri Laan
Toidumessil Tallinn FoodFest selgitati välja aasta kokk 2018, kelleks sai teistest tehnilise poole tõttu tugevam Vladislav Borovik restoranist Art Priori.

Kohtunik Emmanuel Wille sõnul oli võitja Vladislav Borovik teistest tehniliselt tugevam. “Eriti just pearoogade puhul oli vahe teistega suurem. Vladislavi vuti-vaagnal paistsid tema kogemused kohe välja. Kõik žürii liikmed olid päri, et just Borovik väärib esikohta,” ütles Wille.

Teise koha saavutas pingelises võistluses Ivan Derizemlja restoranist Cru ning kolmanda Mihhail Dementjev Promo Food Service Gastro Studio’st. Kokku osales finaalis 6 andekat kokka, on kirjas meediale saadetud teates.

Ette antud tooraineteks olid seekord kohalik pärandpeet, vadak ja idud ning terve kodumaine vutt.

Loe edasi Toidutarest!

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee