Toit

Särtsakas roog pühapäevaks: lihtne sealihakarri 

Naisteleht.ee, 25. november 2018, 08:31
 Jaan Heimaa
 500 g Maks & Mooritsa kodumaist seasisefileed (viilutatult)

2-3 sl rapsiõli

1 suurem sibul, hakitud või viilutatud

3-4 küüslauguküünt, purustatud või hakitud

1-2 tšillit, seemnetest puhastatud ja õhukeselt viilutatud

pöidlapikkune jupp ingverijuurt, kooritud ja peeneks hakitud

2-3 sl sojakastet, 2-3 tl kookossuhkrut

400 ml kookosepiima

1 laim, riivi roheline kooreosa ja pigista mahl

Prae kuumal pannil õlis lihaviilud ning maitsesta need soola-pipraga. Tõsta taldrikule ootele. Prae kergelt läbi sibul, küüslauk, tsilli ja ingver ning lisa liha, soja, laimimahl, suhkur ning kookosepiim. Keeda, kuni kaste pisut pakseneb. Serveeri keedetud riisi ja soovi korral maitserohelisega. Sellest kogusest saad 4-6 portsu karrit. Aega kulub 25 minutit.

Retsept: Hanne Paljak

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee