Toit

KOOLILAPSE KOKAKOOL: kosutav smuutikauss 

Köögis toimetab: Andri Värk, 6. jaanuar 2019, 12:23
 Ragne Värk
Smuutikauss tähendab tegelikult paksemat sorti smuutit, mida serveeritakse kausist koos meelepäraste katetega. Paksema konsistentsi saavutamiseks tuleb puuviljad ja marjad enne püreestamist külmutada. Nii saad lihtsa vaevaga meisterdada kasuliku, ent tervisliku vahepala või magustoidu.

Mitmele: 1
Valmistamisaeg: 10 min
Muu info: gluteeni- ja laktoosivaba

1 banaan
1 klaas (külmutatud) mangotükke
1 klaas (külmutatud) vaarikaid
0,5 klaasi apelsinimahla

Serveerimiseks:
banaaniviile, marju, müsli.

 Ragne Värk

1. Kui sul külmutatud puuvilju/marju ei ole, tükelda komponendid ja hoia neid enne smuutikausi valmistamist sügavkülmas.

 Ragne Värk

2. Tõsta külmutatud puuviljad ja vaarikad kannmikserisse.

 Ragne Värk

3. Lisa apelsinimahl ja püreesta ühtlaseks seguks.

 Ragne Värk

4. Vala segu kaussi. Pane juurde meelepärased lisandid ja asu sööma.

 Ragne Värk

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee