Toit

LUGEJA KÜSIB: millisest kanaosast saab kõige maitsvama puljongi?

Ragne Värk, 9. veebruar 2019, 12:00

9 KOMMENTAARI

s
6. märts 2019, 18:48
supi kanast , eraldi on supikana(lahjem ja vanem loom) , praekana ei sobi ,need on lühikese ajaga üles nuumatud, nende lihast ei saa selget puljongit.
f
Fileest/ 23. veebruar 2019, 09:53
saab kõige tervislikuma,maitsev on ka.
k
koer/ 10. veebruar 2019, 12:06
kena kokkaja? Kas see pildil nähtud valgendist läbi käinud ja pärast klouniks värvitud isend? Niikuinii see komm ei ilmu.
t
Tiit/ 10. veebruar 2019, 10:45
Milleks peaks hakkama artikli eest maksma, kui pukjongirersepte saab ilma maksmata?
k
koer/ 10. veebruar 2019, 10:22
Parima kanapuljongi saab kukest.
t
Totu, kle sülti keedetakse 4-6 tundi. Kanakoibadest maitsva supiga saab tunniga hakkama./ 9. veebruar 2019, 22:24
h
Harrastus kokk/ 9. veebruar 2019, 19:16
Sain lühidalt artiklist teada, et on kena nais kokkaja ja potti on pistetud kanatiivad ning poolkivad. Eks tule katsetada, kas tuleb nendest hea puljong :)
t
Toimetaja!/ 9. veebruar 2019, 17:37
Vt. teist pilti, saad ehk vastuse.

e
eriliselt sisukas / 9. veebruar 2019, 17:29

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee