Toit

LUGEJA KÜSIB: millisest kanaosast saab kõige maitsvama puljongi? (7)

Ragne Värk, 9. veebruar 2019, 12:00
 
Olen varem kasutanud supi valmistamiseks puljongikuubikuid, kuid lapsel diagnoositud toidutalumatuse tõttu ei saa seda enam teha. Nüüd tuleb hakata täitsa nullist kanapuljongit keetma. Millisest kanaosast saab kõige maitsvama puljongi? Kas kodust puljongit saab ka säilitada?

Vastab Naistelehe köögitoimetaja Ragne Värk

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

7 KOMMENTAARI

k
koer 10. veebruar 2019, 12:06
kena kokkaja? Kas see pildil nähtud valgendist läbi käinud ja pärast klouniks värvitud isend? Niikuinii see komm ei ilmu.
t
Tiit 10. veebruar 2019, 10:45
Milleks peaks hakkama artikli eest maksma, kui pukjongirersepte saab ilma maksmata?
Loe kõiki (7)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee