Toit

Lihtne toit pühapäevaks - pitsataskud 

Ragne Värk, 10. veebruar 2019, 09:58
 
Pitsataskuid on imelihtne valmistada ja need on ka parajalt toitvad, mistõttu sobivad hästi esmase nälja kustutamiseks näiteks pärast koolipäeva või trenni. Klassikaline variant on täita tortiljad singi ja juustuga, kuid võid täidises kasutada ka teisi komponente, mis sulle meeldivad.

  • 8 supilusikatäit tomatipastat või ketšupit
  • 2 peotäit küpsetatud kanaliha või suitsukana või broilerifileesinki
  • 1 tl kuivatatud tüümiani
  • 2–3 peotäit riivitud juustu

Määri tortiljadele tomatipasta, tõsta peale kanalihatükid, tüümian ja riivitud juust. Murra tortiljad poolkuukujuliseks. Kuumuta pannil pisut õli ja küpseta tortiljad mõlemalt poolt kuldpruuniks. Enne söömist lõika need pooleks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 666 2126
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee