Inimesed

Peruust pärit peakokk Ernesto Robles ei mõista, miks eestlased nii väga sealiha armastavad: igal pool on alati ahjupraad! 

Helle Rudi, 29. mai 2019, 16:45
TÄIENDAB END PIDEVALT: «Toidukultuur on nii lai, et õppimine ei lõppe kunagi,» tunnistab Ernesto. Aina rohkem huvitavad meest Aasia maitsed, kuigi praegu tegeleb ta peamiselt lihaga Mustamäe külje all asuvas restos Weis.Foto: Tatjana Jemeljanova
Peruust pärit, kuid juba üle 20 aasta Eesti köökides töötanud peakokk Ernesto Robles ei mõista siiani, miks eestlased nii väga sealiha armastavad.

Esimest külaskäiku Eestisse mäletab Ernesto (51) sama hästi, nagu oleks see juhtunud eile. «WC-paber meenutas rohkem liivapaberit ja kanad toiduletis olid rohelised,» naerab ta end aastasse 1994 tagasi mõeldes. Rootsis elanud mehele oli see paras šokk. Eestisse puhkama tuli ta sõbra soovitusel, sest äsja iseseisvuse taastanud riigis näis kõik «hea ja odav». Ent sellist vaatepilti ei osanud ta oodata.

Kõigi Naistelehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

TOIMETAJA

+372 5199 3733
jaane.tomps@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee