Inimesed

PANE END PROOVILE | Kui hästi tunned Teele Viirat? 

Naisteleht, 29. juuli 2019, 09:00
Foto: Stanislav Moshkov
Teele Viira tähistab täna sünnipäeva ja Naisteleht on sel puhul koostanud ühe toreda viktoriini. Pane oma teadmised proovile ja saa teada, kui hästi sina teda tunned!

1. Kui vanaks Teele Viira 29. juulil saab?

a) 29

b) 30

c) 31

2. Milliselt Eesti saarelt ta pärit on?

a) Saaremaalt

b) Hiiumaalt

c) Naissaarelt

3. Millal Teele Viira laulmisega tegelema hakkas?

a) Kümneaastaselt

b) Põhikoolis

c) Gümnaasiumi alguses

4. Mitmendal hooajal ta superstaarisaates osales?

a) Teisel

b) Kolmandal

c) Neljandal

5. Kust ta tihti riideid ostab?

a) H&Mist

b) Kaltsukatest

c) Väikestest butiikidest

6. Teele Viirale meeldib tegeleda …

a) joogaga

b) intervalltreeninguga

c) pilatesega

7. Varem mängis ta aktiivselt …

a) korvpalli

b) jalgpalli

c) võrkpalli

8. Mitu last Teele Viiral on?

a) 1

b) 2

c) 3

9. Mis on tema pisipoja nimi?

a) Chuck

b) Charlie

c) Chazz

10. Millises filmis Teele Viira mänginud on?

a) «Rohelised kassid»

b) «Tõde ja õigus»

c) «Vasaku jala reede»

Vastused: 1. c); 2. a); 3. c); 4. c); 5. b); 6. a); 7. b); 8. a); 9. b); 10. a)

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee