Kodu ja köök

TÄNANE ÕHTUSÖÖK | Tai kanakarri (1)

Ragne Värk, 9. august 2019, 15:54
Foto: Ragne Värk
See roog maitseb just niimoodi, nagu oleks selle vaaritamisele kulunud tunde. Tegelikult valmib see kosutav roog vähem kui poole tunniga.

Mitmele: 3-le
Valmistamisaeg: 25 minutit

 1 väiksem sibul
500 g kanafileed
2–3 sl punast karripastat
100 g suvikõrvitsat
400 g kreemjat kookospiima
2 sl kalakastet
1 sl palmisuhkrut või tumedat muscovado’t
värsket koriandrit
keedetud riisi (serveerimiseks)

Prae hakitud sibul õlis klaasjaks. Lõika kanafilee tükkideks ja pane pannile. Pruunista kergelt läbi ja lisa juurde karripasta ning tükeldatud suvikõrvits. Vala pannile kookospiim, lisa kalakaste ja suhkur ning lase roal keskmisel kuumusel vaikselt 15–20 minutit podiseda. Serveeri värske koriandri ja riisiga.

TOIMETAJA

+372 5295 983
merle.luik@naisteleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 22 33
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee