NAISTELEHE TEST | Magusat kaneelisaiapäeva! Maitsesime, milliseid külmutatud saiakesi tasub osta
, 4. oktoober 2019, 08:28
Myllyn ParasFoto: Tiina Kõrtsini
Legendi järgi leiutati kaneelisaiad peaaegu saja aasta eest Rootsis. Maiuse auks tähistavad rootslased iga aasta 4. oktoobril suisa kaneelisaiapäevagi. Kel pole sel päeval mahti tainategu ette võtta, saab saiapeo korraldada sügavkülmutatud kraamiga.
Kuidas testisime?Korraldasime ühe suure saiapeo. Laua taga istusid koos nii mehed kui ka naised, nii suured kui ka väikesed.
Alustuseks panime plusse ja miinuseid kirja selle eest, kas saiu sai enam-vähem otse külmast võetuna ahju pista või pidi neid enne toasoojas pikalt sulatama. Ajavõit tõi perenaiselt muidugi aplausi.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare ja Kalale artikleid. Tellimus olemas? Logi sisse